Η Εταιρεία Μας

Η φιλοσοφία και οι στόχοι μας

Παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις διαφημιστικής προβολής σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Η φιλοσοφία της Global Communication είναι ενός Advertising Agency, του οποίου πρωταρχικός στόχος και αυτοσκοπός είναι να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις διαφημιστικής προβολής, με εργαλεία και προτάσεις τελευταίας τεχνολογίας.

Greece

Media Placements στην Περιφέρεια

Παρέχουμε τον προγραμματισμό, έρευνα και εκτέλεση media πλάνων για την επιχείρησή σας, σε ένα ολοκληρωμένο δίκτυο τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών ανά την Ελλάδα.

Rocket

Digital Marketing

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις προβολής της επιχείρησής σας στο web, με εργαλεία μέτρησης, διαχείρισης και προβολής τελευταίας τεχνολογίας. Εδραιώστε τον χώρο και το κοινό σας στο διαδίκτυο μέσα από επιτυχημένες καμπάνιες στο κοινό που σας ενδιαφέρει.

Creative

Global Design Lab

Αναλαμβάνουμε το οποιοδήποτε project προϋποθέτει γνώση Graphic Design, Web Design και Motion Graphics. Το Global Design Lab παρέχει premium λύσεις και προτάσεις παραγωγής περιεχομένου από βίντεο και εικόνα, μέχρι websites και apps.

SEO // SEM

SEO/SEM

Οι μηχανές αναζήτησης ως αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας πρέπει να αλληλεπιδρούν αρμονικά με τη σελίδα σας, έτσι ώστε να προβάλλετε σωστά και δυναμικά την επιχείρησή σας.