Οι Υπηρεσίες μας

360° Υπηρεσίες και Λύσεις για την επιχείρησή σας

Communication Strategy

Η επικοινωνία είναι μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις που μπορεί να κάνει μία εταιρεία. Στην Global Communication δημιουργούμε και υλοποιούμε σαφώς καθορισμένες στρατηγικές επικοινωνίας σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Brand Marketing

Ένα εμπορικό σήμα δεν είναι μόνο το όνομα, το λογότυπο, ή ένα σλόγκαν. Είναι όλη η εμπειρία και οι προοπτικές που συνδέουν μία εταιρεία, ένα προϊόν ή μία υπηρεσία με το καταναλωτικό κοινό. Στην Global Communication υποστηρίζουμε κάθε brand όχι μόνο με δημιουργικά στοιχεία που το επικοινωνούν, αλλά και σε καθημερινή αλληλεπίδραση με την αγορά.

Online Marketing

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ολοκληρωμένες online λύσεις με τα κατάλληλα εργαλεία για την στοχευμένη επικοινωνία μίας επιχείρησης.

Public Relations

Η Global Communication παρέχει ολοκληρωμένα δίκτυα δημοσίων σχέσεων δημιουργώντας ισχυρούς συμμάχους, διαμορφώνοντας συμπεριφορές και προωθήσεις με τον ιδανικό τρόπο για κάθε brand.

SEO/SEM

Διεξάγουμε έρευνα (keyword research) και οργανώνουμε (keyword planning) την παρουσία σας στις μηχανές αναζήτησης, τόσο για να παρουσιάζεται σωστά η δουλειά σας, όσο και να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις της Google. Επίσης, βασική προϋπόθεση αποτελεί και η βελτιστοποίηση του SΕΟ στη σελίδα σας, έτσι ώστε να αλληλεπιδρά ομαλά με τις μηχανές αναζήτησης.

PPC Advertising (Search & Display)

Η PPC (Pay per Click) διαφήμιση μέσω Google Adwords είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να βρεθείτε στις πρώτες θέσεις κατάταξης της Google. Στην Global Communication δημιουργούμε στοχευμένες καμπάνιες, προσελκύουμε νέο κοινό, αυξάνουμε την αναγνωρισιμότητα και ενισχύουμε την αφοσίωση των πελατών σας.

Content Development

Αναπτύσσουμε στρατηγικές περιεχομένου που συμβάλλουν στην ταχεία ανάπτυξη μίας επιχείρησης και αυξάνουν την αξία του brand και αξιολογούμε την πορεία των αποτελεσμάτων σε συνεργασία με εσωτερικούς και εξωτερικούς φορείς.

Corporate Identity

Μελετάμε με προσοχή την αγορά στη οποία απευθύνεται κάθε επιχείρηση και δημιουργούμε μία ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα που ενισχύει το προφίλ της. Αυτή περιλαμβάνει σχεδιασμό λογοτύπου και ιστοσελίδας, επιμέλεια εταιρικών και διαφημιστικών εντύπων, δημιουργία καταλόγων, περιοδικών και βιβλίων.

Media Planning & Buying0%

SEO/SEM0%

Social Media 0%

PPC Campaigns0%

Content Development & Design0%

E-Mail Marketing0%

Media Planning & Buying

Αναζητάμε και καθορίζουμε τον ιδανικό συνδυασμό media σε συνάρτηση με τις πιο συμφέρουσες τιμές και την πιο αποτελεσματική τοποθέτηση για την επίτευξη των στόχων κάθε καμπάνιας marketing.

Consumer Insights

Καταγράφουμε και ερμηνεύουμε τη συμπεριφορά των καταναλωτών και προσφέρουμε υψηλού επιπέδου αναλύσεις για τις τάσεις της αγοράς.

Social Media Strategy

Μια σαφής στρατηγική σχετικά με τη διαχείριση των social media είναι σημείο κλειδί του επιχειρηματικού σχεδίου κάθε εταιρείας. Οι υπηρεσίες μας εγγυώνται άριστα αποτελέσματα μέσα από συγκεκριμένες προτάσεις σχετικά με το περιεχόμενο και τα κανάλια προβολής, αλλά και μετρήσεις ανάλυσης και προόδου.

Σχεδιασμός και Παραγωγή Διαφημιστικών Spot

Η Global Communication αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την παραγωγή διαφημιστικών spot, (τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών) για χρήση στο internet, τηλεόραση, ή εσωτερικά δίκτυα, τα οποία αναδεικνύουν την ταυτότητα και την φιλοσοφία της επιχείρησης δίνοντας στον θεατή/ακροατή άμεσα τα value του brand.

1000+

Coffees Consumed

5000+

Lines of Code

20+

Happy Clients

5

People always by your side